Uitgelichte producten

Maak een 3D presentatie van uw autoreclame. U hoeft er geen extra software voor te installeren en u heeft geen speciale 3D programmeerkennis nodig Eenvoudig en snel met CAR-3D. Het gebruik van CAR-3D is gratis voor alle CAR-SPECIAL klanten die gebruik maken van de updateservice en voor alle CAR-SPECIAL Online klanten.

Lees meer over Car 3D
car Signer

Binnen enkele minuten kunt u de klant een “Look & Feel” van zijn auto met de nieuwe belettering mailen. Ook als het een complete wrap is. In CAR-SIGNER heeft u toegang tot alle bekende foliemerken/kleuren, toegang tot ontelbare plotklare vector-illustraties en groot formaat fotomateriaal.

Lees meer over Car Signer

De Innovatie applicatietafel biedt de perfecte oplossing! De innovatie applicatietafel van Rollover biedt een uitstekende oplossing voor de dagelijkse productie-uitdagingen van de signmaker.

Lees meer over De onverwoestbare applicatietafel uit Noorwegen
Lease calculator

De rente is historisch laag. Nog even en je moet rente betalen over spaargeld. Veel mensen staan er niet bij stil, maar door de lage rente is het leasen heel betaalbaar geworden. SoftDirect Nederland B.V. kan de financiering van jouw hardware regelen. Kortom, ben je op zoek naar een nieuwe Roland snijplotter of een Rollover applicatietafel? Hier kun je een aanvraag doen. Binnen 48 uur heeft u uitslag over de lease aanvraag.

Lees meer over Lease je hardware bij SoftDirect

Koop uw XXL snijmatten op maat rechtsreeks van de fabrikant. SnijmatXXL produceert flexibele transparante XXL snijmatten op maat. Aangezien wij zelf produceren is de levertijd kort.

Lees meer over SnijmatXXL
Snijplottermesjes

De keuze van snijplottermesjes is afhankelijk van het materiaal dat u wilt snijden. De dikte van het materiaal, de stugheid van het materiaal en de mate waarin het snijwerk klein/groot is zijn bepalend voor de juiste meskeuze.

Lees meer over Snijplottermesjes
vinylremover

Als u al lang in het vak zit heeft u zich zonder twijfel afgevraagd waarom deze uitvinding nu pas komt. Dit had al 20 jaar eerder uitgevonden kunnen worden. Helemaal mee eens. Velen hebben het geprobeerd en alleen de VinylRemover gaat het maken.

Lees meer over Vinylremover

Voor werktekeningen van personenauto’s, bestelbusjes, vrachtwagens en lijntekeningen van bussen adviseren wij CAR-SPECIAL. Het absolute nummer 1 product in Europa als het gaat om lijntekeningen van voertuigen.

Lees meer over Voertuig tekeningen
Stel me een vraag!