Voertuig tekeningen

  • Grootste bibliotheek in lijntekeningen van Europa
  • Altijd up-to-date
  • Nederlandse support
  • Vector based
  • Op schaal getekend

Losse voertuigtekeningen bestellen

Auto niet gevonden?

Bel ons als u een voertuig niet kunt vinden of in alle gevallen wanneer u slechts één of enkele ramen wilt hebben.

Over Voertuig tekeningen

Voor werktekeningen van personenauto’s, bestelbusjes, vrachtwagens en lijntekeningen van bussen adviseren wij CAR-SPECIAL. Het absolute nummer 1 product in Europa als het gaat om lijntekeningen van voertuigen.

LIJNTEKENINGEN VAN VOERTUIGEN

Voor werktekeningen van personenauto’s, bestelbusjes, vrachtwagens en lijntekeningen van bussen adviseren wij CAR-SPECIAL. Het absolute nummer 1 product in Europa als het gaat om lijntekeningen van voertuigen. Signmakers, reclamebureau’sen freelancers door heel Europa werken met de voertuigtekeningen van CAR-SPECIAL. De meest actuele database van werktekeningen die er is, de lijntekeningen zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit en beschikbaar in o.a. AI, CDR, EPS en DXF formaat. De nieuwste modellen lijntekeningen zijn gratis te downloaden voor CAR-SPECIAL leden. Verder zijn er meerdere opties qua lidmaatschappen. Zo is er de versie met boek en DVD waarbij ook het downloaden van werktekeningen van auto’s, bussen, vrachtwagens en meer in zit. Daarnaast is er de pure online variant. Elk lidmaatschap bevat ook de gratis CAR 3D module waarmee voertuigtekeningen of ontwerpen in 3D gepresenteerd kunnen worden. Daarnaast worden er gratis meer dan 1.200 DECO-bestanden bij geleverd die te downloaden zijn op de website van de ontwikkelaar.

CAR-SIGNER

Bovendien zit ook de online ontwerptool CAR-SIGNER gratis bij de CAR-SPECIAL lidmaatschappen in. Hiermee kan eenvoudig worden gezocht in de database van voertuigen en vervolgens simpel en snel een ontwerp worden gemaakt.

CAR-SPECIAL

Voertuigtekeningen De collectie lijntekeningen van voertuigen van CAR-SPECIAL is de meest actuele van Europa. Bovendien zijn de vectortekeningen van CAR-SPECIAL de meest verkochte. De werktekeningen van auto’s, bussen, motoren en vrachtwagens zijn erg nauwkeurig. Verder zijn de meest gangbare voertuigtekeningen nu ook beschikbaar in 3D voor nog mooiere presentatiemogelijkheden. Lijntekeningen van alle merken zoals Volkswagen, Mercedes, Renault, Peugeot maar ook werktekeningen van Ford, Honda, Hyundai en nog veel meer zijn beschikbaar. Alle voertuigtekeningen worden geleverd in verschillende formaten waaronder .ai, .cdr en .eps en zijn uiteraard geschikt voor zowel Windows als Mac. Lijntekeningen van voertuigen zijn ook los verkrijgbaar.

Stel me een vraag!