De onverwoestbare applicatietafel uit Noorwegen

  • Toepassing op plaatmateriaal, glas en acrylaat
  • Werktafel met verlichting
  • Eenvoudige en veilige bediening met één hand
  • Lamineren op groot formaat

Over De onverwoestbare applicatietafel uit Noorwegen

De Innovatie applicatietafel biedt de perfecte oplossing! De innovatie applicatietafel van Rollover biedt een uitstekende oplossing voor de dagelijkse productie-uitdagingen van de signmaker.

Perfecte functionaliteit

De perfecte functionaliteit maakt dat de signmaker de verschillende taken met één apparaat kan uitvoeren. De Rollover zorgt in korte tijd voor een perfect resultaat, ongeacht de media. De machine is ondermeer geschikt voor zelfklevende folie, borden, plaatmateriaal, glas en spandoeken met een maximale doorvoer van 90 mm. Bij het ontwerp is rekening gehouden met een optimale ergonomische werkhouding.

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Bekijk de 14 eigenschappen van de Rollover applicatietafel

1. Toepassing op plaatmateriaal

rollover-1

De Rollover blinkt uit in bedieningsge¬mak bij onder meer het lamineren van groot formaat afdrukken en andersoor¬tige zelfklevende afdrukken op plaatmateriaal, zoals forex, correx, schuim, dibond, alucobond, aluminium, etc. Met een maximale doorvoer van 90 mm kunt u dikke platen perfect appliceren zonder luchtbellen of vouwen.

2. Toepassing op glas / acrylaat

rollover-2

Ook bij het verwerken van groot formaat afdrukken of het aanbrengen van applicatietape op glas- en acrylplaten toont de Rollover zijn hoogwaardige efficiëntie en flexibiliteit. De druk van de roller zorgt voor een perfect resultaat, zonder gebruik van water.

3. Aanbrengen applicatietape

rollover-3

Het uitvoeren van regelmatig terugkerend werk, zoals het aanbrengen van applicatietape, is een eenvoudige handeling die nu met gemak alleen kan worden uitgevoerd. Dankzij het gebruik van de mediahouders, kan de volledige breedte van het tafelblad worden gebruikt. Niet alleen geeft dit een mooi resultaat, het gebruik van de Rollover Laminator levert ook een flinke besparing op van zowel tijd als kosten.

4. Lamineren van groot formaat

rollover-4

De enorme flexibiliteit van het Rollover lamineersysteem blijkt al tijdens het conventioneel lamineren, waarbij groot formaat afdrukken meestal worden gecoat met een beschermende laag. Vooral wanneer formaten worden gebruikt die het volledige werkoppervlak van de Rollover beslaan, kunnen deze taken snel worden uitgevoerd, zonder dat luchtbellen of vouwen ontstaan.

5. Assemblage van bovenmaatse media

rollover-5

Door de ruime plateaus aan de zijkanten te gebruiken, kunnen ook brede spandoeken of andere bovenmaatse media op het tafelblad verwerkt worden. Brede spandoeken en andere groot formaat afdrukken kunnen hierdoor eenvoudig verwerkt worden.

6. De Rollover als ideale werkplek

rollover-6

Een belangrijk punt: Eenmaal werkend met de Rollover, tijdens het snijden op de zelfherstellende snijmat of tijdens het werken met los plaatmateriaal en reclameborden, biedt Rollover, met zijn backlight verlichte werkblad, de beste basis is om de dagelijkse strijd van deadlines aan te kunnen.

7. Roller binnen handbereik

rollover-7

Één van de grootste voordelen van de Rollover Applicator is dat de roller, het hoofdonderdeel bij het lamineren, zich binnen handbereik bevindt. Het gepatenteerde ontwerp zonder bovenliggende brug zorgt ervoor dat iedere lamineertaak kan worden uitgevoerd zonder dat een lastige contructie van de tafel in de weg zitten. Dankzij de eenvoudige besturing kan één individu de meeste applicaties alleen bedienen, waardoor aanzienlijk veel tijd en geld kan worden bespaard.

8. Eenvoudige bediening met één hand

rollover-8

Door het gebruik van de ergonomisch gevormde en naar binnen gerichte hendel, kan de roller met gemak over het tafelblad worden bewogen, zowel in hoge als in de lage positie.

9. Beschermde bedieningsknop

rollover-8
De roller is beschermd tegen onbedoeld gebruik, doordat de bedieningsknop voor het omhoog en omlaag brengen van de roller zich aan het einde van de naar binnen gerichte hendels bevindt. Dit verkleint het risico op werkongevallen aanzienlijk.

10. Solide werktafel met verlichting

rollover-9

Zelfs de standaard Rollover wordt geleverd met een verlicht werkblad. Dit is een grote hulp bij dagelijkse taken die een hoge nauwkeurigheid vereisen, zoals het positioneren van gedetailleerde afbeeldingen op glas en transparant acryl. De zelfherstellende snijmat verhoogt de functionaliteit en de flexibiliteit van dit werkstation. Bij het ontwerpen van de Rollover heeft altijd vooropgestaan het willen creëren van een hoogwaardige en solide constructie.

11. Flexibele mediahouders

rollover-10

Aan beide zijden van de tafel kunnen flexibele mediahouders extra media bergen wanneer nodig.

12. Speciale mediahouders voor applicatietape

rollover-11

Aan beide zijden van de roller kunnen omkeerbare houders voor applicatietape worden bevestigd. Dit vereenvoudigt en verbetert de applicatie, het vermindert afval en verkort de benodigde tijd.
NOTE: Deze foto is verouderd! Op de nieuwe tafels wordt de applicatie tape “op” de rolhouders gelegd en hoeft u dus geen “stang” door de applicatie tape te steken.

13. Dubbele plateaus

rollover-12

Aan beide zijden van de Rollover bieden royale plateaus ruimte voor gereedschappen. Maar u kunt met deze plateaus ook materiaal in de breedte (i.p.v. in de lengte) van de machine verwerken. Dus een tafel van bijvoorbeeld 1,40 x 3 meter kan ook rollen van 3 meter verwerken!

14. Grote en geoptimaliseerde roller

rollover-13

In tegenstelling tot sommige andere machines, wordt de Rollover geleverd met een antistatische roller van 130mm doorsnee welke is voorzien van een rubberen laag. Dit zorgt voor een gelijkmatige druk over het tafelblad, wat de kwaliteit van het lamineren verhoogt.

Stel me een vraag!