Activatie

• Hoe activeer ik mijn Adobe licentie?

Mogelijk werkt u al met de Adobe software maar krijgt u elke dag een waarschuwing over de resterende looptijd van de software. In dat geval moet u waarschijnlijk de licentie nog activeren. U doet dit door een gebruiker te koppelen aan de licentie.

Dit kunt u als volgt oplossen:
    1. Ga naar ‘www.adobe.nl
    2. Log in met uw Adobe ID via ‘aanmelden’
    3. Klik op de knop ‘Team beheren’
    4. U ziet nu hoeveel Licenties u heeft en hoeveel Actieve Gebruikers er zijn.
    5. Nodig een Gebruiker uit

Alleen een Gebruiker kan met de software werken. Nodig een gebruiker uit met de knop: Gebruikers toewijzen. De Gebruiker ontvangt dan een uitnodiging en kan deze met zijn eigen ADOBE ID accepteren. Als de Gebruiker de uitnodiging heeft geaccepteerd kan de Gebruiker met de software werken.

Ook als u slechts 1 licentie heeft en u bent teven de Gebruiker moet u punt 5 uitvoeren. U nodigt dan uzelf uit als Gebruiker.

Heeft u slechts 1 licentie? Dan gebruikt u dezelfde ADOBE ID als die van de beheerder

Heeft u meerdere licenties? Dan gebruikt elke medewerker zijn eigen ADOBE ID

Als u de melding ‘U bent nu lid van Creative Cloud’ krijgt is uw licentie geactiveerd. Als u de software nu opstart geeft hij de melding dat de software is geactiveerd.

Bel ons: +31 (0)85 - 760 874 4

We reageren binnen 24 uur

Live chat

We reageren binnen 24 uur

Start live chat

Mail ons

We reageren binnen 24 uur

Stuur een e-mail

Adobe CC Cleaner tool

Bel ons: +31 (0)85 - 760 874 4

We reageren binnen 24 uur

Live chat

We reageren binnen 24 uur

Start live chat

Mail ons

We reageren binnen 24 uur

Stuur een e-mail

Adobe ID

• Ik ben mijn ADOBE ID vergeten, hoe kan ik deze weer opvragen?
    Voor Nederland:
    1. Ga naar de volgende  link: http://www.adobe.com/nl
    2.  Kies hier AANMELDEN (rechts bovenin uw beeldscherm).
    3. Kies de optie WACHTWOORD VERGETEN? en volg de instructies en bewaar deze goed! (*)
    Voor Belgie:
    1. Ga naar de volgende link. http://www.adobe.com/be/
    2. Kies hier SIGN IN
    3.  Kies de optie FORGOT PASSWORD? en volg de instructies en bewaar deze goed! (*)

(*) Wordt u ook zo moe van al die wachtwoorden?

Gebruik het gratis programma KEEPASS om uw wachtwoorden op te slaan. Kijk op http://www.keepass.info/

Bel ons: +31 (0)85 - 760 874 4

We reageren binnen 24 uur

Live chat

We reageren binnen 24 uur

Start live chat

Mail ons

We reageren binnen 24 uur

Stuur een e-mail

Beheren van de licenties

• Hoe kom ik in mijn Adobe account waar ik mijn licentie(s) kan beheren?

Inloggen op uw Adobe account

1.  Ga naar www.adobe.nl
    2. Klik op AANMELDEN (rechts bovenin uw beeldscherm) om AAN TE MELDEN.
    3. Voor het AANMELDEN heeft u uw ADOBE ID nodig.

Bent u uw ADOBE ID vergeten klik dan op “wachtwoord vergeten” en volg de instructie.

Staat rechts bovenin uw beeldscherm geen AANMELDEN, dan bent u op deze computer reeds met een ADOBE ID ingelogd. Als dat gedaan is met een verkeerde ADOBE ID dan moet u eeerst AFMELDEN en vervolgens AANMELDEN met de juiste ADOBE ID.

U bent nu aangekomen in uw Adobe Account. Hier zijn 2 opties:

• Account beheren
    • Team beheren

In Account beheren kun je o.a. zien wanneer de software qua datum afloopt. In Team beheren kun je licenties toevoegen en kun je bepalen WIE met de Adobe softare mag werken (Gebruikers).

Bel ons: +31 (0)85 - 760 874 4

We reageren binnen 24 uur

Live chat

We reageren binnen 24 uur

Start live chat

Mail ons

We reageren binnen 24 uur

Stuur een e-mail

Helpdesk Adobe

• Wat is het nummer van de helpdesk van Adobe voor Nederland?
    Bel vanuit Nederland met 020-2013331 en wees er op voorbereid dat het gesprek naar alle waarschijnlijkheid in het engels moet plaatsvinden.

Bel ons: +31 (0)85 - 760 874 4

We reageren binnen 24 uur

Live chat

We reageren binnen 24 uur

Start live chat

Mail ons

We reageren binnen 24 uur

Stuur een e-mail

Installatie

• Hoe installeer ik Adobe CC?
    Installeer "Creative Cloud voor bureaublad" op uw computer.

Vanuit dit programma kunt u:

• Nieuwe software downloaden
    • Updates downloaden
    • Fonts toevoegen
    • etc.
    • Download HIER uw "Creative Cloud voor bureaublad"

Bel ons: +31 (0)85 - 760 874 4

We reageren binnen 24 uur

Live chat

We reageren binnen 24 uur

Start live chat

Mail ons

We reageren binnen 24 uur

Stuur een e-mail

Systeemeisen

• Wat zijn de systeemeisen voor Adobe software?

Windows:        Windows 7 of hoger

Mac:            OS x 10.9 of hoger

Tijdens het installeren is internet vereist, na het installeren kunt u de licentie ook offline gebruiken.

Alles is ook terug te vinden: Bekijk officiële Adobe website

Bel ons: +31 (0)85 - 760 874 4

We reageren binnen 24 uur

Live chat

We reageren binnen 24 uur

Start live chat

Mail ons

We reageren binnen 24 uur

Stuur een e-mail