• Bij uitstek geschikt voor op een applicatietafel
  • 5mm dikke snijmat op maat!

Snijmatten

  • Rechtsreeks van de importeur
  • Flexibele snijmatten met “zelfhelend” oppervlak
  • Dubbelzijdig bruikbaar (gaat 2 x langer mee)
  • Bestand tegen de meeste chemische vloeistoffen
  • Beschermt uw werktafel Prijzen Snijmatten

Over Snijmatten

Koop uw snijmatten op maat rechtsreeks van de importeur. GigaSnijmatten.nl levert uit flexibele transparante snijmatten op maat. Aangezien wij uit eigen magazijn leveren is de levertijd over het algemeen slechts 24 tot 48 uur.

Het materiaal waarvan de snijmatten gemaakt zijn hebben een ‘zelfhelend’ vermogen waardoor de snijmatten langer mee gaan. Ondanks dat u in het oppervlak van de mat snijdt zult u dit nagenoeg niet kunnen voelen. Pas na veelvuldig snijden zal de mat slijten. Daarna kunt u de mat gewoon omdraaien en verder werken. De snijmat kan dubbelzijdig gebruikt worden en heeft dan een 2e leven.

“Dankzij deze flexibele snijmatten kan ik tot 8 keer hergebruiken!”

Waarom zijn de snijmatten zo voordelig?

U koopt rechtsreeks van de importeur. U zult geen andere leverancier kunnen vinden voor de prijs waar u bij GigaSnijmatten.nl kunt inkopen. In Nederland koopt u in voor exportprijzen inclusief verzendkosten. Prijzen export orders op aanvraag.

Snijmatten bestellen

De snijmatten zijn leverbaar in elke gewenste breedte vanaf 1 meter tot 2,20 meter. En de lengte zal u verbazen. Wij kunnen snijmatten op maat leveren tot een lengte van 20 meter. En als het nog langer moet dan doen we een ‘special order’ bij onze fabrikant. De standaard dikte van 3 en 5 mm is altijd op voorraad. Overige dikte maten op aanvraag leverbaar.

Bestel nu uw snijmat op maat

De snijmat op maat de perfecte oplossing voor uw snijwerk.

Bestel nu