Hoe activeer ik mijn Adobe licentie?

Mogelijk werkt u al met de Adobe software maar krijgt u elke dag een waarschuwing over de resterende looptijd van de software.
In dat geval moet u waarschijnlijk de licentie nog activeren.
U doet dit door een gebruiker te koppelen aan de licentie.

Dit kunt u als volgt oplossen:

1. Ga naar ‘www.adobe.nl
  2. Log in met uw Adobe ID via ‘aanmelden’
  3. Klik op de knop ‘Team beheren’
  4. U ziet nu hoeveel Licenties u heeft en hoeveel Actieve Gebruikers er zijn.
  5. Nodig een Gebruiker uit

Alleen een Gebruiker kan met de software werken.
Nodig een gebruiker uit met de knop: Gebruikers toewijzen.
De Gebruiker ontvangt dan een uitnodiging en kan deze met zijn eigen ADOBE ID accepteren.
Als de Gebruiker de uitnodiging heeft geaccepteerd kan de Gebruiker met de software werken.

Ook als u slechts 1 licentie heeft en u bent teven de Gebruiker moet u punt 5 uitvoeren.
U nodigt dan uzelf uit als Gebruiker.

Heeft u slechts 1 licentie? Dan gebruikt u dezelfde ADOBE ID als die van de beheerder

Heeft u meerdere licenties? Dan gebruikt elke medewerker zijn eigen ADOBE ID

Als u de melding ‘U bent nu lid van Creative Cloud’ krijgt is uw licentie geactiveerd.
Als u de software nu opstart geeft hij de melding dat de software is geactiveerd.